Na mijn opleiding in Ter Groene Poorte en Ceria, begon ik mijn loopbaan in de topzaak van Walter Serbruyns. Daar raakte ik gepassioneerd door de fijnere patisserie.
Met een eigen zaak als ultiem doel, deed ik extra ervaring op bij patisserie Damme en bij Axel Sachem van Le Mont Royal.
Samen met mijn echtgenote Nele, vond ik de geschikte locatie om mijn droom waar te maken.
In het landelijke Opstal, nabij het mooie Buggenhout bos, startten wij in 2002 onze zaak Huize Van Langenhove.
Toen ik Jan leerde kennen, studeerde ik orthopedagogie aan de Hogeschool Gent.
Al snel besloot ik Jan in zijn droom te volgen en samen een eigen zaak uit te bouwen.
Zowel in 2002 en 2017 kon ik mijn creativiteit aanwenden voor het inrichten van een nieuwe winkel.
Samen met de verpakking zorgt de winkel ervoor dat de pareltjes die uit Jan zijn atelier komen, onweerstaanbaar worden voor onze geliefde klanten.
Niets is mogelijk zonder een goed team.
En dit team groeide samen met de zaak.
Ondertussen worden we geholpen door een 30-tal medewerkers.
Een mix van ervaring en jong talent, van vaste krachten en redders in nood, maar allemaal even gedreven.
Zij maken het mogelijk dat u kan genieten van de kwaliteit waar wij voor gaan, elke dag opnieuw.